Consultant Circulaire Bouw Economie

Wil jij de transitie naar een circulaire economie in de bouwsector helpen verwezenlijken? En wil je dit doen in een groeiend team van circulaire enthousiastelingen voor een breed scala aan opdrachtgevers? Voel jij je in je element in een dynamisch team met een informele werksfeer? Lijken de innovatieprojecten van DigiC of de opdracht van Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen jou interessant?  Dan passen we wellicht goed bij elkaar! Wij zoeken een consultant die circulair denken in het bloed heeft zitten en die alles op alles wil zetten om de duurzame bouwsector van morgen vorm te geven.

Wat ga je doen als consultant circulaire economie?

Als consultant ben je in staat om zelfstandig projecten uit te voeren, ben je het inhoudelijke aanspreekpunt richting de klant, en stuur je eventueel (teams van) collega’s aan. Je hebt een mening over waar de wereld naartoe moet, bent een stem voor en van een nieuwe generatie. Je hebt een ondernemend karakter en wil ideeën omzetten in concrete daden, met klanten, maar soms ook met een eigen idee. Het grootste deel van je tijd ben je (al dan niet met een collega) bezig met projecten op het gebied van circulariteit in de gebouwde omgeving. We werken bijv. vaak voor grote klanten die wel een duurzaamheidsstrategie hebben, maar nog geen circulaire strategie of zetten grootschalige ketensamenwerkingen op om waar circulaire innovatie centraal staat.

Je zet onze bestaande proposities rondom circulaire strategie, change  ketensamenwerking in de markt bij je relaties en kunt vanuit het niets kansen creëren en relevante klanttrajecten verwezenlijken. Je ontwikkelt je niet alleen als ervaren consultant, maar krijgt ook de mogelijkheid om collega’s te begeleiden in hun ontwikkeling en bij te dragen aan de ontwikkeling van Route Circulair. De verhouding is ongeveer 70% op opdracht, 20% bouwen aan Route Circulair, 10% business development.

Ons opdrachten portfolio in de bouw wordt steeds impactvoller, dus zoeken we specifiek mensen met ervaring in de bouwsector (woningbouw, utiliteitsbouw en GWW). Daarnaast doen we ook opdrachten in o.a. de agri/food & maakindustrie, en kan jij hier ook flexibel op ingezet worden.

Waarom werken bij Route Circulair?

Je gaat opereren in een inspirerende en ondernemende omgeving en samenwerken met een enorm bevlogen team. Je kunt meebouwen aan fantastische opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben en vooral geënt zijn op de versnelling van de circulaire economie. Route Circulair is een groeiende organisatie, en jij krijgt de kans om daarin mee te groeien!

Wat bieden we jou?

●   Brutosalaris tussen de €3000 – €4500 o.b.v. 40 uur;
●   28 vakantiedagen, plus extra dagen bij duurzaam transport naar je bestemming;
●   Laptop van de zaak;
●   Vergoeding voor mobiliteit en telefoon;
●   Samen komen we tot een persoonlijk impactplan met uitdagende en doorlopende ontwikkelmogelijkheden;
●   Een gezonde werk-privébalans en flexibele werktijden (in overleg is veel mogelijk);
●   Een bevlogen en groeiend team en veel gezelligheid op borrels, activiteiten, etc.
●   Veel ruimte voor eigen initiatief en ambities.

Wat vragen we van jou?

Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur als consultant, adviseur of projectmanager, op het gebied van verduurzaming, innovatie, ketensamenwerkingen en partnerschappen. Je beschikt over een innovatieve en ondernemende kijk op de wereld om je heen, en durft buiten de kaders te denken om tot een succesvol (en circulair) resultaat te komen. Idealiter breng je het volgende met je mee:

●   Minimaal 2 – 5 jaar werkervaring, waarvan een aantal jaar specifiek binnen de bouwsector;
●   Uitgebreide consultancy en/of projectmanagement ervaring;
●   Ervaring met business development is een pré;
●   Academisch werk- en denkniveau;
●   Een impact first houding en intrinsiek gemotiveerd om met circulariteit aan de slag te gaan;
●   Gezond commercieel gevoel en relevant netwerk; 
●   Een gezonde dosis aan relativeringsvermogen en humor;
●   Overtuigende uitstraling, ondernemend en een ‘can do’ mentaliteit.

Reageren op deze vacature kan t/m 31 juli, maar we voeren doorlopend gesprekken als we eerder reacties krijgen waar we een goede match mee zien. Heb je vragen over deze vacature of over de procedure? Die kun je stellen aan Sjoerd van Kempen via sjoerdvankempen@routecirculair. Wil je solliciteren? Leuk! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar sjoerdvankempen@routecirculair.nl.

Over Route Circulair

Route Circulair is een circulair adviesbureau dat organisaties de juiste handvatten biedt om een versnelde transitie naar circulariteit waar te maken. Onze missie is om 10.000 bedrijven voor 2030 aan de slag te laten gaan met de circulaire economie. Samen doen wij ons uiterste best om organisaties te betrekken in deze transitie en de vraag naar ondersteuning is groot. Er zijn nog heel wat stappen te zetten om bij een circulaire economie te komen. We kijken er naar uit om dit samen met jou te gaan oppakken!

Als het bovenstaande een beschrijving van jou is en je bent enthousiast over de uitdaging, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Stuur je CV en motivatiebrief naar sjoerdvankempen@routecirculair.nl vóór 31 juli 2024. Als er een goede match is, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de volgende stappen in de procedure. We kijken ernaar uit van je te horen!

Consultant-stagiair(e) Circulaire Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Duurzaamheid Stage Circulaire Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Strategy & Change stagiair(e) Circulaire Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Route Circulair           © 2020          Privacy & Terms         Algemene Voorwaarden