Home » Delta Development Group

Delta Development Group

Park 20|20 is de eerste Cradle to Cradle geoptimaliseerde werkomgeving ter wereld.  De werkomgeving combineert op een innovatieve wijze duurzame ontwerpen en een optimaal ecologische aanpak en werkt met gesloten systemen voor water en energie. Menselijk welzijn – voor nu en in de toekomst – is hierbij een van de grote focussen. Dit resulteert in een inspirerende, gezonde en productieve werkomgeving. Dienstverlening van hoog kwaliteitsniveau en economische groei zijn de positieve resultaten van deze vruchtbare methodiek.

Binnen het circulaire vastgoedproject Park 20|20 heeft Route Circulair de best practices rondom het concept Product als een Service (PS) uitgewerkt en implementeerbaar gemaakt binnen de circulaire vastgoedprojecten van Delta Development, d.m.v. het doornemen van dossiers en gesprekken met diverse in- en externe stakeholders. Door samen met de stakeholders na te denken over het financiële business model en de praktische toepasbaarheid binnen het bouwproces van Park 20|20 is er een roadmap ontwikkeld voor het implementeren van PS. Dit heeft ertoe geleid dat nu bijvoorbeeld koop-terugkoop contracten op Park 20|20 gerealiseerd zijn, voor o.a. liften, verlichting, laadpalen, gevelstenen, PV panelen en installaties.

Delta Development Group staat voor sustainable development. Sinds 2003 vertalen zij duurzame ambities naar toonaangevende projecten die zijn gefundeerd op het Cradle to Cradle principe®. Een van die projecten is Park 20|20; wereldwijd de eerste Cradle to Cradle geoptimaliseerde werkomgeving. 

 

Wil je meer weten of producten als een service in de bouw? Mail dan naar eline@routecirculair.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *