Week of Growth

Tussen 19 en 23 april vond de allereerste editie van the Week of Growth plaats, benieuwd hoe Route Circulair heeft bijgedragen?

Alle labels van The Growth Collective hebben verschillende workshops, webinars en inspiratiesessies georganiseerd om jou en jouw organisatie te laten groeien. Ook Route Circulair deed mee! In onze online sessie “Bouw mee aan een circulaire toekomst!” hebben we middels een crashcourse Circulaire Economie laten zien wat de circulaire economie omvat en wat het voor organisaties betekent om circulaire ambities te realiseren.

Na de crashcourse zijn we direct aan de slag gegaan om de circulaire principes en vraagstukken zo tastbaar mogelijk te maken voor de deelnemers van onze webinar. Door het spelen van de Serious Game werden de teams bewust van de uitdagingen en kansen, en van de complexiteit en vraagstukken binnen de circulaire economie. Wat heeft de circulaire economie bijvoorbeeld voor een gevolgen voor de manier van werken binnen jouw organisatie? Hoe krijg je je organisatie mee in de transitie? Slechts een kleine greep uit de vragen waar circulaire pioneers elke dag mee te maken hebben. Het spel werd onwijs fanatiek gespeeld en er zijn veel nieuwe inzichten opgedaan. Kortom, een groot succes voor ons allemaal!

Wil je ook het spel spelen met jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via info@routecirculair.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.