Consultant-Stagiair(e) Duurzaamheid Circulaire Economie

Wij zoeken een stagiair(e) die zin heeft om aan de slag te gaan en in duurzaamheid / circulariteit wil werken. We staan open voor jouw input en werken samen aan projecten in de publieke en private sector. Voorop staat dat er ruimte is om te leren, uit te glijden en weer op te staan. Zo bereiken we samen een mooi resultaat!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de projectmanager bij lopende projecten. Je gaat aan de slag voor verschillende projecten, bijv. op het gebied van impactmeting, het ontwikkelen van een circulair product- en of dienst of met het neerzetten van een bedrijfsstrategie op het gebied van circulaire economie.

Een voorbeeld van een project waar jij mee aan de slag kan gaan is de Circulaire Volwassenheidsmeting. Deze meting is ontworpen door Route Circulair om organisaties inzicht te bieden in de mate van circulariteit aan de hand van tien thema’s. Eerder dit jaar hebben we, in samenwerking met de provincie Utrecht, meer dan 3000 bedrijven de meting laten invullen en de data geanalyseerd om inzicht te bieden in waar de provincie staat op het gebied van circulariteit.

Wil jij samen met Route Circulair deze tool verder ontwikkelen? En helpen met het analyseren en interpreteren van trends rond circulariteit? Dan lees snel verder!

Creatief

Doelgericht

Community builder

  

Wat vragen we van jou?

Wat bieden wij jou?


Route Circulair

Route Circulair is een circulair adviesbureau dat organisaties de juiste handvatten biedt om een versnelde transitie naar circulariteit waar te maken. Onze missie is om 10.000 bedrijven voor 2030 aan de slag te laten gaan met de circulaire economie. Samen doen wij ons uiterste best om organisaties te betrekken in deze transitie en de vraag naar ondersteuning is groot. Er zijn nog heel wat stappen te zetten om bij een circulaire economie te komen. We kijken er naar uit om dit samen met jou te gaan oppakken!

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan zsm (uiterlijk 31 juli 2024) je CV en een korte motivatiebrief of video naar sjoerdvankempen@routecirculair.nl. Als er een eerste match is, nodigen we je daarna graag uit voor een gesprek. Heb je nog vragen? Mail Sjoerd!

Vacatures

Stagiair(e) projecten

Bekijk de vacature!


Klik hier

Senior Consultant Circulaire Economie

Bekijk de vacature!


Klik hier

Consultant Circulaire Economie

Bekijk de vacature!


Klik hier


Logo - Route Circulair - Wit

Volg ons op
Route Circulair           © 2020          Privacy & Terms         Algemene Voorwaarden