Senior Consultant Circulaire Economie

Wil jij de transitie naar een circulaire economie helpen verwezenlijk? En wil je dit doen in een groeiend team van circulaire enthousiastelingen voor een breed scala aan opdrachtgevers? Voel jij je in je element in een dynamisch team met een informele werksfeer? Dan passen we wellicht goed bij elkaar! Wij zoeken een senior consultant die circulair denken in het bloed heeft zitten en die alles op alles willen zetten om de duurzame wereld van morgen vorm te geven.

Wat ga je doen als senior consultant circulaire economie?

Als senior consultant ben je een gezichtsbepalend figuur in de markt voor Route Circulair. Je hebt een mening over waar de wereld naartoe moet, bent een stem voor en van een nieuwe generatie. Je hebt een ondernemend karakter, wil ideeën omzetten in concrete daden, met klanten, maar soms ook met een eigen idee. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig complexe projecten bij klanten uit te voeren, stuur je (teams van) collega’s aan bij de klant en ben jij het inhoudelijke aanspreekpunt bij opdrachten.

Je zet onze bestaande proposities in de markt bij je relaties en kunt vanuit het niets kansen creëren en relevante klanttrajecten verwezenlijken. Naast opdrachten uitvoeren bij de klant ben je dan ook bezig met het in de markt zetten van de diensten en producten van Route Circulair. En je ontwikkelt je niet alleen als ervaren consultant maar krijgt ook de mogelijkheid om collega’s te begeleiden in hun ontwikkeling en bij te dragen aan business development.

Waarom werken bij Route Circulair?

Je gaat opereren in een inspirerende en ondernemende omgeving en samenwerken met een enorm bevlogen team. Je kunt meebouwen aan fantastische opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben en vooral geënt zijn op de versnelling van de circulaire economie.

Wat bieden we jou?

 • – Competitief salaris en vakantietoeslag (8%);
 • – 24 vakantiedagen, plus extra dagen bij duurzaam transport naar je bestemming;
 • – Laptop van de zaak;
 • – Vergoeding voor mobiliteit en telefoon;
 • – Samen komen we tot een persoonlijk impactplan met uitdagende en doorlopende ontwikkelmogelijkheden;
 • – Een gezonde werk-privébalans en flexibele werktijden (in overleg is veel mogelijk);
 • – Een bevlogen en groeiend team en veel gezelligheid op borrels, activiteiten, etc.
 • – Veel ruimte voor eigen initiatief en ambities.

 

Wat vragen we van jou?

Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur als consultant, adviseur of projectmanager, op het gebied van verduurzaming, innovatie, ketensamenwerkingen en partnerschappen. Je beschikt over een innovatieve en ondernemende kijk op de wereld om je heen, en durft buiten de kaders te denken om tot een succesvol (en circulair) resultaat te komen. Idealiter breng je het volgende met je mee:

 • – Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • – Academisch werk- en denkniveau;
 • – Realiseren van excellente project delivery;
 • – Gezond commercieel gevoel en relevant netwerk;
 • – Groot inlevingsvermogen;
 • – Een impact first houding en intrinsiek gemotiveerd om met circulariteit aan de slag te gaan;
 • – Consultancy ervaring is een pré;
 • – Een gezonde dosis aan relativeringsvermogen en hebt humor;
 • – Overtuigende uitstraling, ondernemend en een ‘can do’ mentaliteit.

 

 

Ondernemend

Doelgericht

  

Verbindend

Over Route Circulair

Route Circulair is een circulair adviesbureau dat organisaties de juiste handvatten biedt om een versnelde transitie naar circulariteit waar te maken. Onze missie is om 10.000 bedrijven voor 2030 aan de slag te laten gaan met de circulaire economie. Samen doen wij ons uiterste best om organisaties te betrekken in deze transitie en de vraag naar ondersteuning is groot. Er zijn nog heel wat stappen te zetten om bij een circulaire economie te komen. We kijken er naar uit om dit samen met jou te gaan oppakken!

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 31 januari je CV en een korte motivatiebrief of video naar jaimy@routecirculair.nl. De startdatum van deze functie is zo snel mogelijk, in overleg met jou. In je motivatiebrief zien we graag terug waarom jij graag déze rol wil, en hoe jij gaat bijdragen aan onze missie om 10.000 bedrijven te helpen met de circulaire economie aan de slag te laten gaan. Als er een eerste match is nodigen we je daarna graag uit voor een eerste gesprek, welke zullen plaatsvinden begin februari. Heb je nog vragen? Mail Jaimy!

Vacatures

Stagiair(e) projecten

Bekijk de vacature!

Klik hier

Stagiair(e) content en marketing

Bekijk de vacature!

Klik hier

Consultant Circulaire Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Route Circulair           © 2020          Privacy & Terms         Algemene Voorwaarden