Lead Strategy Consultant Circulaire Economie

Wil jij als strateeg de transitie naar een circulaire economie helpen verwezenlijken? En wil je dit doen in een groeiend team van circulaire enthousiastelingen voor een breed scala aan opdrachtgevers? Voel jij je in je element in een dynamisch team met een informele werksfeer? Dan passen we wellicht goed bij elkaar! Wij zoeken een Lead Strategy Consultant die circulair denken in het bloed heeft zitten en die alles op alles wil zetten om de duurzame wereld van morgen vorm te geven.

Wat ga je doen als Lead Strategy Consultant Circulaire economie?

Als Lead Strategy Consultant ben je een gezichtsbepalend figuur in de markt voor Route Circulair. Je hebt een visie over waar de wereld heen beweegt en bent een stem voor en van een nieuwe generatie. Je hebt een ondernemend karakter, wil ideeën omzetten in concrete daden en samen met klanten de transitie naar een circulaire economie versnellen.

In deze rol ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe strategische vraagstukken, het begeleiden van collega’s binnen deze vraagstukken en krijg je de ruimte om een eigen team van (senior) consultants op dit thema te vormen. Samen met klanten en door middel van (onze) modellen en methoden, ontwikkel je scherpe circulaire strategieën voor private én publieke partijen. Je kunt uit het niets kansen creëren en relevante klantprojecten verwezenlijken. Daarnaast help je mee met het verder ontwikkelen en versterken van onze strategie propositie en draag je deze uit in de markt. De verhouding is ongeveer 70% op opdracht, 20% bouwen aan je team bij Route Circulair, 10% business development.

Waarom werken bij Route Circulair?

Route Circulair is een circulair adviesbureau dat organisaties de juiste handvatten biedt om een versnelde transitie naar circulariteit waar te maken. Onze missie is om 10.000 bedrijven voor 2030 aan de slag te laten gaan met de circulaire economie. Door samen aan de slag te gaan, partijen met elkaar te verbinden, expertises op verschillende thema’s bij elkaar te brengen en voor iedereen een aanpak op maat te leveren.

Als je bij ons aan de slag gaat, ga je opereren in een inspirerende en ondernemende omgeving en samenwerken met een enorm bevlogen team. Je kunt meebouwen aan fantastische opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben en vooral geënt zijn op de versnelling van de circulaire economie. Daarnaast bouw je mee aan Route Circulair. Om onze missie te kunnen behalen hebben we een ambitieuze groeiambitie, en ook voldoende doorgroeimogelijkheden.

Wat bieden we jou?

 • Brutosalaris tussen de 5000 – 7000 o.b.v. 40 uur;

 • 28 vakantiedagen, plus extra dagen bij duurzaam transport naar je bestemming;

 • Zakelijk OV & vergoeding voor overige mobiliteit en telefoon;

 • Samen komen we tot een persoonlijk impactplan met uitdagende en doorlopende trainings- en ontwikkelmogelijkheden;

 • Een gezonde werk-privébalans en flexibele werktijden (in overleg is veel mogelijk);

 • Een bevlogen en groeiend team en veel gezelligheid op borrels, activiteiten, etc.

 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ambities.

 •  

Wat vragen we van jou? 

 • Minimaal 6 jaar werkervaring als strategy consultant;

 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid en circulariteit;

 • Een innovatieve en ondernemende kijk op de wereld; je durft buiten de kaders te denken;

 • Een verbindende houding, je bent in staat door en over ketens heen te kijken;

 • Sterke analytische vaardigheden en ervaring in het ontwikkelen van lange termijn strategieën;

 • Een impact-first houding en intrinsieke motivatie om met circulariteit aan de slag te gaan;

 • Ervaring met business development en relevant netwerk;

 • Een gezonde dosis aan relativeringsvermogen en humor;

 • Overtuigende uitstraling, ondernemend en een ‘can do’ mentaliteit;

 • Academisch werk- en denkniveau.

Ondernemend

Doelgericht

  

Verbindend

Over Route Circulair

Route Circulair is een circulair adviesbureau dat organisaties de juiste handvatten biedt om een versnelde transitie naar circulariteit waar te maken. Onze missie is om 10.000 bedrijven voor 2030 aan de slag te laten gaan met de circulaire economie. Samen doen wij ons uiterste best om organisaties te betrekken in deze transitie en de vraag naar ondersteuning is groot. Er zijn nog heel wat stappen te zetten om bij een circulaire economie te komen. We kijken er naar uit om dit samen met jou te gaan oppakken!

Als het bovenstaande een beschrijving van jou is en je bent enthousiast over de uitdaging, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Stuur je CV en motivatiebrief naar sjoerdvankempen@routecirculair.nl vóór 4 januari 2024. Als er een goede match is, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de volgende stappen in de procedure. We kijken ernaar uit van je te horen!

Vacatures

Consultant stagiair(e) circulaire economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Consultant Circulaire Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Stagiair(e) content en marketing

Bekijk de vacature!

Klik hier

Route Circulair           © 2020          Privacy & Terms         Algemene Voorwaarden