Onze diensten.

Wij bieden een breed scala aan diensten om jouw organisatie te helpen met circulaire vraagstukken. Hieronder vind je de meest voorkomende diensten, heb je een andere vraag? Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Strategievorming

Wat is mijn circulaire strategie, missie en visie? Op welke manier kan ik mijn circulaire ambities handen en voeten geven? Om jouw organisatie toekomstbestendig te maken is het noodzakelijk om over te gaan op doelgerichte circulaire actie en ambities meetbaar en stuurbaar te maken.

Gedrag & implementatie

Wil jij je circulaire ambities verwezenlijken? Samen gaan we aan de slag met het implementeren van circulariteit in jouw bedrijfsvoering. Om de circulaire kansen optimaal te benutten is ook interne verandering nodig. Daarom gaan wij naast het uitrollen van jouw circulaire route ook verder in op de sturing van je interne organisatie.

Impactanalyse

Waar start je circulaire reis? Welke metrics zijn er op het gebied van CE? Hoe meet je voortgang? Met de komst van duurzame wet- en regelgeving als de Corporate Sustainability Reporting Directive is het meer dan ooit relevant te meten en weten waar je bedrijf zich nu bevindt op het gebied van circulariteit én dit op een juiste manier vast te leggen.

Circulaire verdienmodellen & financiering

Om nieuwe circulaire business en verdienmodellen te ondersteunen zijn soms alternatieve vormen van financiering nodig. Op welke manier kun jij het beste jouw circulaire reis financieren?

Ketensamenwerking

Wil je een sterke circulaire keten opbouwen? Een circulaire economie vraagt om samenwerking met de keten. Wij helpen je om niet alleen intern, maar ook extern nieuwe kansen te benutten en deze samenwerkingen te realiseren.

Jouw vraag

We helpen je graag met jouw specifieke vraagstuk omtrent circulariteit. Neem contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is!

Route Circulair           © 2020          Privacy & Terms         Algemene Voorwaarden