Circulaire Volwassenheidsmeting

Geeft handvatten aan jouw circulaire ambitie. 

weten waar je staat

kennis & inzicht opdoen

advies & handvatten

In 2016 en 2021 sprak Route Circulair met meer dan 30 circulaire pioniers in Nederland – denk aan Auping, Fairphone, Interface, Philips, en de Verspillingsfabriek. Al deze kennis hebben we gebundeld in onze Circulaire Volwassenheidsmeting. De meting is verder ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Hogeschool Utrecht en Technische Universiteit Eindhoven. 

De volwassenheidsmeting geeft inzicht in hoe jouw bedrijf er op dit moment voor staat. Want wanneer je als organisatie op circulaire reis wil gaan, is het essentieel om te weten wat je startpunt is. Met de volwassenheidsmeting kom je erachter hoe circulair jouw huidige bedrijfsvoering is, waar je al goed op weg bent én waar winst te behalen valt.  

De Circulaire Volwassenheidsmeting is een goede eerste stap wanneer je je wil verdiepen in circulariteit. Het is een overzichtelijk traject waaruit heldere doelen zijn gerold. Daar gaan we nu mee aan de slag!
Martijn Kijkuit - Directeur Servilocker

Met de Circulaire Meting helpen we je om jouw circulaire ambities waar te maken.

Inzicht

We geven inzicht in de circulariteit van jouw huidige bedrijfsvoering

Kennis

We verdiepen jouw kennis van de circulaire economie

bewustwording

We stimuleren interne bewustwording van jouw medewerkers

Advies

We ontdekken waar kansen liggen en geven concreet advies

Hoe werkt het?

De Circulaire Volwassenheidsmeting bestaat uit drie onderdelen:

  •  

Met deze data meten we op kwalitatieve wijze de circulaire volwassenheid van jouw bedrijfsvoering. De uitslag ontvang je in een ‘snapshot’. Deze snapshot is verdeeld in tien thema’s en vijf volwassenheidsniveau’s. Zo zie je in één oogopslag hoe jouw bedrijf er op dit moment voor staat. Daarnaast voorzien we je van een circulaire reisgids met doelgerichte aanbevelingen om jouw organisatie meer circulair te maken. 

Let's get started!

Gratis Meting

Digitale Meting

Premium Meting

Wil je de resultaten van de meting bespreken?

Route Circulair           © 2020          Privacy & Terms         Algemene Voorwaarden