Strategy & Change stagiair(e) Circulaire Economie

Wat ga je doen als Strategy & Change stagiair(e) Circulaire Economie?

Je ondersteunt het Strategy & Change team bij diverse lopende projecten. Zo ga je aan de slag met verschillende onderwerpen, van circulaire strategie tot verdienmodellen en proposities als refurbishment en retourlogistiek. Je houdt je onder andere bezig met:

  • Het structureren van klantvraagstukken en het uitvoeren van ondersteunende analyses om tot inzichten te komen;
  • Het afnemen van interviews en betrokkenheid bij workshops om onze klanten verder te helpen;
  • Leren werken met diverse teams en stakeholders om organisaties daadwerkelijk in beweging te zetten op circulariteit
  • Het inbrengen van een frisse blik op circulariteit;
  • Het bouwen van relaties met collega’s en opdrachtgevers en het spelen van een verbindende rol in het samenbrengen van stakeholders.

Waarom werken bij Route Circulair?

Route Circulair is een adviesbureau met als missie om vóór 2030 10.000 bedrijven te helpen om aan de slag te gaan met een circulaire bedrijfsvoering. Wij hebben een dynamisch team van 15+ collega’s met als thuisbasis Utrecht. We zijn jong, gedreven en energiek. Impact maken is verweven in alles wat we doen, en we werken hard om onze doelen en die van onze klanten te realiseren door ze de juiste handvatten te bieden om een versnelde transitie naar circulariteit te maken. Wij helpen organisaties, ongeacht het stadium van circulariteit waarin het zit, circulaire ambities te realiseren via een aanpak op maat. Of dit nu is door het uitvoeren van een Circulaire Volwassenheidsmeting om te kijken waar een bedrijf momenteel staat op het gebied van circulariteit; het gezamenlijk opstellen van een circulaire strategie of het helpen implementeren ervan; het creëren van draagvlak onder medewerkers of juist extern het bouwen aan ecosystemen met gelijkgestemden in de keten.

Wat bieden we jou?

  • Een stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een fulltime stage;

  • Een gezonde werk-privébalans en flexibele werktijden (in overleg is veel mogelijk);

  • Twee vakantiedagen per maand;

  • Wekelijkse begeleiding bij jouw opdracht(en) en we maken samen met jou een persoonlijke impact plan;

  • Begeleiding op het ontwikkelen van strategie consultancy skills zoals communicatie, stakeholder management en storytelling;

  • Toegang tot kennis(sessies)  en netwerk over duurzaamheid en de circulaire economie;

  • Een bruisend kantoor mét dakterras in het midden van Utrecht;

  • Een bevlogen en groeiend team en veel gezelligheid op borrels, activiteiten, uitjes, etc;

  • De startdatum is september 2024 (in overleg).

    

Wat vragen we van jou?

 • Je doet een WO studie in de richting duurzaamheid, bedrijfskunde, innovatie of bestuurskunde (of een andere aan het onderwerp gerelateerde studie);

  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar, voor een periode van ongeveer 4 tot 6 maanden;
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en circulariteit;

  • Je bent analytisch vaardig en gestructureerd;
  • Je bent comfortabel met nieuwe onderwerpen en veranderende situaties;
 • Je bent ondernemend, gaat graag proactief aan de slag en houdt van nieuwe dingen ontdekken;

 • Je bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zeer goed.

 

We zoeken een Strategy & Change stagiair(e) Circulaire Economie die zin heeft om aan de slag te gaan en in duurzaamheid / circulariteit wilt werken. We staan open voor jouw input en werken samen aan diverse strategie-projecten. Voorop staat dat er ruimte is om te leren, uit te glijden en weer op te staan. Zo bereiken we samen een mooi resultaat! 

Als het bovenstaande een beschrijving van jou is en je bent enthousiast over de uitdaging, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Stuur je CV en motivatiebrief naar sjoerdvankempen@routecirculair.nl vóór 31 juli 2024. Als er een goede match is, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de volgende stappen in de procedure. We kijken ernaar uit van je te horen!

 

Over Route Circulair

Route Circulair is een circulair adviesbureau dat organisaties de juiste handvatten biedt om een versnelde transitie naar circulariteit waar te maken. Onze missie is om 10.000 bedrijven voor 2030 aan de slag te laten gaan met de circulaire economie. Samen doen wij ons uiterste best om organisaties te betrekken in deze transitie en de vraag naar ondersteuning is groot. Er zijn nog heel wat stappen te zetten om bij een circulaire economie te komen. We kijken er naar uit om dit samen met jou te gaan oppakken!

Als het bovenstaande een beschrijving van jou is en je bent enthousiast over de uitdaging, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Stuur je CV en motivatiebrief naar sjoerdvankempen@routecirculair.nl vóór 31 juli 2024. Als er een goede match is, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de volgende stappen in de procedure. We kijken ernaar uit van je te horen!

Consultant-stagiair(e) Circulaire Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Consultant Circulaire Bouw Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Duurzaamheid Stage Circulaire Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Route Circulair           © 2020          Privacy & Terms         Algemene Voorwaarden