Duurzaamheid Stage Circulaire Economie

Route Circulair, een circulair consultancy bureau, is opgericht met het doel om 10.000 bedrijven voor 2030 circulair te maken. Dat doen we niet alleen… Als groeiende start-up in hartje Utrecht, zijn wij per begin september op zoek naar een stagiair(e) Duurzaamheid.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de projectmanager bij lopende projecten. Je gaat aan de slag voor verschillende projecten, bijv. op het gebied van impactmeting, het ontwikkelen van een circulair product- en of dienst of met het neerzetten van een bedrijfsstrategie op het gebied van circulaire economie. Een voorbeeld van een project waar jij mee aan de slag kan gaan is de Circulaire Volwassenheidsmeting. Deze meting is ontworpen door Route Circulair om organisaties inzicht te bieden in de mate van circulariteit aan de hand van tien thema’s.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende beschrijving:

●  Je doet een aan het onderwerp gerelateerde studie (HBO/WO);
●  Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar, voor een periode van ongeveer 6 maanden vanaf september 2024 (in overleg);
●  Je hebt ervaring met het analyseren van data;
●  Je hebt humor, bent zelfstandig en goed communicatief vaardig.

Ons aanbod:

●  Een stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een fulltime stage, vakantietoeslag (8%) en reis- en onkostenvergoeding;
●  Twee vakantiedagen per maand;
●  Een leuk kantoor in Utrecht (thuiswerken mogelijk) met gezellige collega’s en borrels;

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan zsm (uiterlijk 31 juli 2024) je CV en een korte motivatiebrief of video naar sjoerdvankempen@routecirculair.nl.

Over Route Circulair

Route Circulair is een circulair adviesbureau dat organisaties de juiste handvatten biedt om een versnelde transitie naar circulariteit waar te maken. Onze missie is om 10.000 bedrijven voor 2030 aan de slag te laten gaan met de circulaire economie. Samen doen wij ons uiterste best om organisaties te betrekken in deze transitie en de vraag naar ondersteuning is groot. Er zijn nog heel wat stappen te zetten om bij een circulaire economie te komen. We kijken er naar uit om dit samen met jou te gaan oppakken!

Als het bovenstaande een beschrijving van jou is en je bent enthousiast over de uitdaging, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Stuur je CV en motivatiebrief naar sjoerdvankempen@routecirculair.nl vóór 31 juli 2024. Als er een goede match is, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de volgende stappen in de procedure. We kijken ernaar uit van je te horen!

Consultant-stagiair(e) Circulaire Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Strategy & Change stagiair(e) Circulaire Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Consultant Circulaire Bouw Economie

Bekijk de vacature!

Klik hier

Route Circulair           © 2020          Privacy & Terms         Algemene Voorwaarden